Menu Wielkanocne 2025
Zamówienia przyjmujemy do 14 kwietnia. Zapraszamy po odbiór dań osobiście w dniu 19 kwietnia w godzinach od 10-14.
![]()
Zupy
- Żurek na wędzonce z białą kiełbasą i jajkiem 300ml/20zł
- Sos chrzanowy 0,5L/22zł
- Sos żurawinowy 0,5L/22zł
- Kapusta zasmażana 1kg/55zł
- Kluski śląskie 1kg/55zł
- Kopytka 1kg/55zł
Dodatki:
- Łosoś w galarecie 80g/28zł
- Pstrąg w galarecie 80g/22zł
- Szynka po rusku w galarecie 100g/14zł
- Schab pieczony z ananasem w galarecie 70g/19zł
- Schab pieczony z pieczarkami w galarecie 70g/19zł
- Pierś z kurczaka ze szpinakiem i suszonym pomidorem owinięta boczkiem w galarecie 70g/19zł
- Karkówka pieczona z sosem tatarskim 70g/21zł
- Pasztet pieczony z sosem tatarskim 100g/12zł
- Pasztet pieczony z żurawiną i sosem tatarskim 100g/13zł
- Babeczki z pastą jajeczną i pieczarkami 1szt/11zł
- Babeczki z pastą jajeczną i wędzonym łososiem 1szt/11zł
- Babeczki z pastą jajeczną, szynką i szczypiorkiem 1szt/11zł
- Babeczki z pastą jajeczną, ogórkiem i wędzoną makrelą 1szt/11zł
Zakąski:
Sałatki (minimalne zamówienie to 5 porcji):
- Sałatka jarzynowa 100g/8zł
- Sałatka gyros 100g/11zł
